De perfecte winterlaars

On 8 november 2012 by redactie

Al zoekende naar de perfecte en meest trendy winterlaars kom ik er toch niet helemaal uit. Er zijn op dit moment zoveel leuke laarzen te koop dat je er hebberig van zou worden. Een beetje extra budget apart houden voor de aankoop van nieuwe laarzen is dan ook niet verkeerd. Want eigenlijk willen we allemaal wel één of twee paar extra laarzen om lekker mee te combineren, ze zijn namelijk allemaal zo leuk.

Enkellaarsjes
Mooie korte laarsjes met een hakje zijn er op dit moment in allerlei modellen. Van een elegante Italiaanse snit met een slanke hak tot een heerlijk zacht suède laarsje dat is gevoerd met een zacht bontje. Afhankelijk van het model kun je ervoor kiezen om je broek in het laarsje te dragen, maar erover kan natuurlijk ook altijd. Met de winter voor de boeg zijn de gevoerde laarsjes met een bontrand nu wel echte ‘musthaves’. Kijk maar eens naar deze laars van Esprit.

Franjes
Heb je ook maar een beetje durf, dan kies voor een laars met lekker veel franjes. Het merk SuperTrash heeft prachtige hoge leren laarzen met veel franjes in het assortiment. Deze laarzen moeten echt gezien worden, dus draag ze gerust onder een rokje.Kijk maar eens naar de zwarte laars met franjes en de zwarte laars met hoge hak.

Houd je je liever een beetje op de achtergrond, maar wil je absoluut een trendy laars? Kies dan voor een mooie hoge laars met een slangenlederen look in een donkere kleur.

Comments are closed.