Zomerse schoenen

On 22 april 2013 by redactie

De nieuwe zomercollectie schoenen is weer in de winkel te bekijken en te passen. Misschien heb je thuis al een foldertje in de bus gehad, of ontvang je online de nieuwsbrief van je favoriete merk. Feit is wel dat alle schoenproducenten weer hun best hebben gedaan om een mooie collectie samen te stellen. Natuurlijk passen al deze leuke nieuwe modellen perfect bij de nieuwste zomerse outfits.

Favoriete merk
Veel mensen hebben hun eigen favoriete merk schoenen. Fijne schoenen met een goede pasvorm die lang meegaan. Dan is het niet moeilijk om het merk te onthouden wanneer je nieuwe stappers nodig hebt. Bedenk wel dat je online de meeste keuze hebt als je toch al weet welk merk en maat je wilt gaan kopen. Per merk blijft de leest altijd dezelfde, ook als je kiest voor een ander model schoen.

Durea
Dit schoenenmerk is er speciaal voor dames met ‘moeilijke’ voeten. Misschien heb je meer ruimte voor je tenen nodig, of gebruik je een aangepast voetbed. Met schoenen van het Durea is dit geen enkel probleem. Aan de buitenzijde is dit niet te zien, en de nieuwste modellen zijn heel trendy en bijzonder mooi om te zien. Met of zonder (slee)hak, veters of klittenband, Durea maakt het mogelijk.

 

Comments are closed.